Gemeenteavond(en) i.v.m. beroepingswerk

Home Actueel Berichten Gemeenteavond(en) i.v.m. beroepingswerk

Gemeenteavond(en) i.v.m. beroepingswerk

Helaas kon door de actuele omstandigheden de geplande gemeenteavond van 29 september j.l. niet doorgaan. Iedereen heeft bij die uitnodiging al wel de profielschets ontvangen die we als handvat willen gebruiken voor de nieuw te beroepen predikant. Omdat we graag voortgang in het beroepingsproces willen maken, hebben we twee nieuwe data gepland om de profielschets te bespreken, en wel op:
woensdag 28 en donderdag 29 oktober om 19.45 uur (inloop 19.30 uur) in de kerkzaal van de Kruiskerk.

Op deze avonden zal ook de beroepingscommissie aanwezig zijn. Per avond mogen max. 30 gemeenteleden (incl. beroepingscss.) aanwezig zijn. We vragen je daarom opnieuw om je van tevoren aan te melden via de scriba, graag voor maandag 26 oktober, via de mail: pgberltsum@gmail.com of telefonisch: 06-41395594, ook graag even doorgeven welke datum de voorkeur heeft. Van harte uitgenodigd!

p.s.: Voor gemeenteleden die door de omstandigheden niet willen of niet kunnen komen, bieden we de gelegenheid om vooraf schriftelijk vragen te stellen. Dit kan via de mail: pgberltsum@gmail.com of per post: De Bodde 5, 9044 LA Bitgum.