Kerstprogramma 2021

Geplaatst op december 14, 2021

Home Actueel Berichten Kerstprogramma 2021

Exemple

Kerstprogramma 2021

Kerst 2021

Ook dit jaar hebben we ons kerstprogramma aan moeten passen aan de huidige situatie rond corona.

Dit betekent dat de kerstnachtdienst niet live in de Koepelkerk is. De dienst wordt vooraf opgenomen en om 21.30 uitgezonden via You Tube.

Opmaat zorgt voor de muziek en de voorganger is Tsjikke Bloem.

 

Het thema van deze kerstdagen is: Elke vogel zingt zijn lied.

Op 1e Kerstdag is er een kerstgezinsdienst om 10.30 uur.  De Fûgelsang kan hierbij natuurlijk niet ontbreken en elke basisschoolgroep levert een muzikale bijdrage, wat via de beamer wordt uitgezonden. Er zullen ook een aantal bijzondere vogels in de kerk langskomen… De kinderen die aan de vossenjacht hebben meegedaan kunnen na afloop de ontbrekende letters ophalen, om zo de zin compleet te maken en een presentje in ontvangst te nemen.

Op 2e Kerstdag begint de dienst om 9.30 uur. Voorganger is ds. Hartmann. Helaas kunnen de Bliid Boadskip Sjongers niet optreden vanwege de coronamaatregelen.

De diensten zijn in de Koepelkerk en ook te volgen via You Tube, zoek op PG Berltsum.

Dit jaar collecteren we voor Afghaanse vluchtelingenkinderen. Er kan geld gegeven worden maar ook spullen kunnen worden ingeleverd. Men heeft behoefte aan kleding en verzorgingsproducten, o.a. sokken, ondergoed, pyjama’s, shampoo. We willen zoveel mogelijk producten verzamelen en deze naar een opvangcentrum van COA in de regio brengen.  Het inleveren van spullen kan bij ’t Centrum,  vooraf aan de dienst op 1e kerstdag en op 24 december van 17.00 – 18.00 uur en van 19.00 – 20.00 uur.

Voor de kinderen van 6-12 jaar is er een knutselmiddag op 29 december  van 14-15.30 uur in ’t Centrum.

Graag van tevoren opgeven: bij Mulder 0518461499 of jannekealje@hotmail.com

 

Wij wensen u/jullie gezegende kerstdagen toe.