Kerstprogramma 2022

Geplaatst op december 11, 2022

Home Actueel Berichten Kerstprogramma 2022

Exemple

Kerstprogramma 2022

Na twee jaren van aangepaste online kerstdiensten hopen we dit jaar weer met zijn allen samen te kunnen komen in de Koepelkerk. Om zo met zijn allen tijdens feestelijke diensten de geboorte van Jezus te kunnen vieren.

Thema: VREDE

Kerstnachtdienst

De kerstnachtdienst is op zaterdag 24 december en begint om 21.30 uur. Het korps Opmaat verleent muzikale medewerking en onze eigen dominee Bergsma is de voorganger. Na afloop kunt u onder het genot van een glaasje gluhwein of chocolademelk nog gezellig napraten.

1e Kerstdag

Op 1e Kerstdag is de kerstgezinsdienst, een dienst voor jong en oud, georganiseerd door de kerstcommissie en de leiding van de kindernevendienst. De dienst begint om 10.30 uur.

De herders beleven een heel bijzonder avontuur, zij laten jullie zien en horen wat zij op die kerstavond voor ongelooflijks meegemaakt hebben. Een kinderkoortje zingt mooie liederen. De kinderen van de basisschool hebben geknutseld, wat te maken heeft met het thema vrede. Piety van Dijk is de organist. Voor de jongsten is er kinderoppas.

2e Kerstdag

Deze dienst begint om 9.30 uur. De Bliid boadskipsjongers verzorgen deze dienst en Siegfried Derks speelt op het orgel.

Knutselmiddag

Op zondag 18 december is er in ’t Centrum van 14.30 – 16.00 een knutselmiddag voor kinderen van 6 – 12 jaar. Graag van tevoren opgeven bij Janneke Mulder: jannekealje@hotmail.com.

Wij wensen u/jullie gezegende kerstdagen toe.