Tentdienst 4 september 2022, Thema: ‘Is God Online?’

Geplaatst op juli 19, 2022

Home Actueel Berichten Tentdienst 4 september 2022, Thema: ‘Is God Online?’

Exemple

Tentdienst 4 september 2022, Thema: ‘Is God Online?’

Facebook, WhatsApp, Instagram; de wereld van nu staat bol van de sociale media. We zijn constant ‘online’. Deze middelen zouden onze communicatie moeten verdiepen maar is dit wel zo? En waar is God in deze digitale wereld? Waar is God in een wereld die beheerst wordt door verschillen? Is God online?

Joy for People zoekt met u in de themadienst naar antwoorden op deze vragen. Een zoektocht met een kleurrijk karakter, net als de groep zelf. En net zo divers als uw leefwereld. De dienst is een eigentijds programma met interactieve elementen en wordt volledig verzorgd door de groep. Muziek op hoog niveau aangevuld met het juiste licht en geluid zorgen er voor dat de themadienst een afgerond geheel is.

Dokkum – Joy for People Gospel Choir is een groep mensen die gedreven en gepassioneerd muziek maakt. Al 50 jaar, het koor jubileert namelijk dit jaar,  wil Joy for People Gospel Choir het geloof in Jezus Christus op deze manier delen met anderen. In al die jaren is Joy for People Gospel Choir uitgegroeid tot een hecht en ambitieus koor, dat zich weet te onderscheiden door te streven naar muziek van hoge kwaliteit.

Met een koor van ongeveer twintig zangers, begeleid door een eigen band, kan Joy for People Gospel Choir grote diversiteit in het repertoire brengen: van ingetogen ballads tot uitbundige gospelrock, van a capella tot stevig begeleide gospel met groovy ritmes. Deskundige licht- en geluidstechnici zorgen voor de ‘finishing touch’. Dit alles onder leiding van dirigent Roelf Postma.