40dagenkalender 2017

Geplaatst op december 11, 2016

Home Actueel Berichten 40dagenkalender 2017

Exemple

40dagenkalender 2017

Beste mensen,

Graag wil ik, ook dit jaar, uw aandacht vragen voor de 40dagenkalender. De tijd voor Pasen (40 dagen) is een tijd van bezinning en inkeer. Deze kalender wil daarbij een steuntje in de rug zijn met elke dag een gedicht, spreuk, overweging, cartoon of andere tekst. De kalender draagt als titel: ‘Sterk & Dapper’. Met dit thema sluit de kalender aan bij de 40dagentijdcampagne 2017 van Kerk in Actie.

De kalender kost € 5,00 en kan besteld worden via een intekenlijst die vanaf begin januari 2017 in de kerk zal liggen waar de dienst gehouden wordt. Er zal ook een kalender als voorbeeldexemplaar aanwezig zijn. Er kan t/m 5 februari 2017 besteld worden. De kalender wordt in de periode van 13 t/m 27 februari bij u thuis bezorgd en u kunt dan ook betalen. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om te bestellen via de intekenlijst of heeft u nog vragen, dan kunt u mij ook bellen: tel (058) 253 15 52.

De opbrengst van de kalenderverkoop is voor het drinkwaterproject op het Indonesische eiland Nias. Stichting ABA (wat betekent: voor het dorp) zet zich in voor het verbeteren van de leefomstandigheden, het onderwijs en de gezondheidszorg aldaar. Het drinkwaterbedrijf is inmiddels gerealiseerd, er wordt al geproduceerd en geleverd. Er is nu nog behoefte aan een bestelauto om de bestellingen overal te kunnen bezorgen.

www.stichting-aba.blogspot.com

Voor u een mooie kalender, voor stichting ABA geld voor haar missie!

Alvast bedankt voor uw steun.

Elizabeth Schaaf-Westra