Andre van der Meer stelt zich voor

Geplaatst op december 23, 2022

Home Actueel Berichten Andre van der Meer stelt zich voor

Exemple

Andre van der Meer stelt zich voor

Ondersteuning bij jeugdwerk

Zoals onlangs op de gemeenteavond is verteld zijn we bezig de vacature van jongerenwerker binnen onze gemeent in te vullen.  Daar zijn we achter de schermen druk mee bezig. In die tussentijd hebben we Andre van der Meer bereid gevonden om JOP-werk  binnen onze gemeente en met name voor onze jongeren in die doelgroep te ondersteunen.

Hieronder stelt Andre zich voor:

Mijn naam is Andre van der Meer, 36 jaar. Ik ben getrouwd met Letty en samen hebben we vier kinderen in de leeftijd van 3 tot 11 jaar. We wonen in Franeker. Ik heb passie voor Jezus en volgende generatie binnen de kerk in het bijzonder voor de traditionele kerk. Ik werk vanuit een nieuwe stichting “KerkOverstag”. Ik ben jongerenwerker, aanbiddingsleider en spreker en werk binnen verschillende (PKN) kerken in Noord Friesland.

De komende tijd mag ik bij jullie gemeente het jeugdwerk ondersteunen. Dit doe ik met heel veel plezier. Voor vragen en / of tip mag je mij altijd mailen: andre@kerkoverstag.nl