Uniek concert Bliid Boadskip Sjongers met Reni en Elisa

Geplaatst op november 4, 2015

Home Actueel Berichten Uniek concert Bliid Boadskip Sjongers met Reni en Elisa

Exemple

Uniek concert Bliid Boadskip Sjongers met Reni en Elisa

Op zaterdag 21 november a.s. zijn Reni en Elisa Krijgsman  te gast bij een concert met het gospelkoor Bliid Boadskip Sjongers in de Kruiskerk te Berltsum (20.00 uur).

Reni en Elisa zijn de stuwende krachten achter Come2Worship, ze zijn dagelijks te zien op de zender Family7 met het programma Blalala en daarnaast is Elisa producer  en muzikaal leider bij Stichting Opwekking.

Ook zijn zij sinds een aantal jaren ambassadeur van Compassion, een wereldwijde organisatie die actief is in 26 landen (verdeeld over 3 continenten, Azie, Afrika en Latijns Amerika). Beiden zetten zich met hart en ziel in voor kinderen die opgroeien in armoede. Ieder kind heeft namelijk het recht geliefd, gekend en beschermd te zijn. Op de site www.compassion.nl  is veel meer informatie te vinden over deze enerverende, energieke organisatie!

Samen met gospelkoor Bliid Boadskip Sjongers (olv Wim Dijkstra en met hun vaste pianist Gelske Bergsma) zijn zij 21 november a.s. in Berltsum om te zingen en te vertellen over hun werk en ervaringen met deze stichting Compassion.

Een fantastische gelegenheid om in contact te komen met een koor wat vol passie zingt en  met ambassadeurs die vol passie zijn van hun geloof en dit ook handen en voeten geven!

Bij de uitgang wordt een collecte gehouden voor de onkosten!