van de Kerkenraad: Kerkdiensten

Geplaatst op oktober 30, 2020

Home Actueel Berichten van de Kerkenraad: Kerkdiensten

Exemple

van de Kerkenraad: Kerkdiensten

Op dit moment van schrijven (medio oktober) is nog onzeker hoe we de diensten de komende tijd kunnen gaan invullen. We gaan er vanuit dat we zeker nog tot eind november de diensten alleen online zullen gaan aanbieden (die zijn van tevoren opgenomen). Wanneer alle techniek etcetera klaar is om te gaan ‘’life-streamen’’, zullen de diensten wel weer rechtstreeks vanaf zondagochtend uitgezonden kunnen worden. We houden je op de hoogte.

Dit betekent ook dat we de dienst van zondag 22 november (laatste zondag van het kerkelijk jaar) anders moeten gaan invullen. Deze herdenking van allen die ons het afgelopen jaar ontvallen zijn, is voor veel mensen een waardevolle gebeurtenis. Achter het noemen van de namen gaat een heel leven schuil, een leven van een kwetsbaar mens, kostbaar is Gods ogen.  Daarom steken wij een kaars aan, want al zijn zij gestorven, wij voelen ons met hen verbonden, in geloof en in herinnering.

De wijkouderlingen zijn bezig om aan deze dienst een waardige invulling te geven. De familieleden (contactpersonen) van de overledenen zullen persoonlijk op de hoogte worden gebracht.